Kies voor de bestelautobanden van Van der Pas


Omdat u geen dag zonder uw bestelwagen kan

Bestelauto’s worden ingezet voor kleine ladingen over relatief korte afstanden. Bestelautobanden vervoeren tegenwoordig ook probleemloos zware lasten bij hoge snelheden. Daarom is niet alleen de prijs en rijcomfort van uw bestelautobanden van belang, maar vooral de veiligheid. Zoals bij iedere autoband is ook de bestelautoband de enige verbinding tussen uw auto en het wegdek.

Wij staan u bij met ons deskundig advies

Bestelwagenbanden worden vaak blootgesteld aan (over)belasting of onvoldoende bandenspanning. Daarom worden voor bestelwagens versterkte autobanden genomen. Deze zogenoemde ‘reinforced’ banden combineren de eigenschappen die zowel voor een personenauto als voor een bedrijfsauto nodig zijn. Door de versterkte structuur van deze bestelautoband kan die een hogere spanning aan, waardoor er ook een zwaardere belasting mogelijk is. Van de Pas Banden en Accu’s snapt als geen ander dat u uw bestelauto regelmatig zwaar belast. Juist daarom is het van belang dat u bestelautobanden plaatst die een hoge draaglast aankunnen zonder dat dit afbreuk doet aan het rijcomfort.

Contacteer ons

Het maakt niet uit of u een zzp’er bent die afhankelijk is van betrouwbare bestelautobanden of een wagenparkbeheerder die ook op de kosten moet letten. Van der Pas Banden en Accu’s voorziet u graag van het juiste advies en bestelautobanden in Heeswijk-Dinther, Uden, Schijndel, Veghel, Sint-Oedenrode, Oss, Sint-Michelgestel, Boxtel, Vught en Den Bosch.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of advies.

Maandag tot Vrijdag : 08u00-12u00 & 13u00-18u00 - Zaterdag : 08u00-14u00 en op afspraak - Zondag : gesloten

Back to Top