Koop betrouwbare landbouwbanden bij Van der Pas


Omdat u geen dag stil kunt staan

In de regio Heeswijk-Dinther, Uden, Schijndel, Veghel, Sint-Oedenrode, Oss, Sint-Michelgestel, Boxtel, Vught en Den Bosch biedt Van der Pas Banden en Accu’s niet alleen een ruim assortiment aan landbouwbanden, maar ook uitgebreid advies over het gebruik van landbouwbanden voor uw landbouwvoertuigen.

Op ons kan u rekenen

Met een jarenlange ervaring middenin het agrarische hart van Oost-Brabant begrijpt bandenspecialist Van der Pas Banden en Accu’s dat land-, akker- en mechanisatiebedrijven vooral tijdens de oogstperiode zijn aangewezen op bedrijfszekerheid en kwaliteit. In de landbouw kijkt men niet vreemd op van een lekke band. Doordat de landbouwvoertuigen vaak op onverhard terrein rijden, kan het gebeuren dat uw landbouwband stuk gaat. Van der Pas Banden en Accu’s biedt u de service om deze band waar mogelijk te vulkaniseren. Met het vulkaniseren of warm vulkaniseren wordt het gat of de scheur in de band hersteld.

Het gat wordt eerst netjes rond geschuurd en vervolgens opgevuld met nieuw rubber. De gerepareerde landbouwband is tenminste net zo sterk als voor hij lek ging. De reparatie neemt maar enkele uren in beslag, waardoor u uw landbouwvoertuig weer snel inzetbaar is en de kosten vaak beduidend lager liggen dan de aanschaf van een nieuwe landbouwband.

Neem contact op

Zoekt u nieuwe landbouwbanden in Heeswijk-Dinther of moet uw band dringend gerepareerd worden? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Van der Pas staat voor u klaar!

Maandag tot Vrijdag : 08u00-12u00 & 13u00-18u00 - Zaterdag : 08u00-14u00 en op afspraak - Zondag : gesloten

Back to Top