Levering en installatie diverse accu's


Goede kwaliteit en verantwoord voor het milieu

Van der Pas Banden en Accu’s levert de beste kwaliteit accu’s in Heeswijk-Dinther. Wij werken alleen met accu’s waarvan de kwaliteit bewezen is, zodat al onze klanten kunnen vertrouwen op de betrouwbaarheid en lange levensduur van onze accu’s. Wij hebben in een uitgebreid assortiment van diverse soorten en merken accu’s.

Controle van uw accu

De accu voor uw auto is een belangrijke energiebron die uw auto nodig heeft om te kunnen starten. Daarnaast levert de accu extra stroom wanneer de dynamo niet genoeg stroom kan leveren. Om niet op de meest onmogelijke momenten stil komen te staan, is het dus belangrijk dat u regelmatig uw accu laat controleren.

Neem contact op

De accu bestaat uit een aantal sterk milieuvervuilende materialen als lood, zink en diverse zuren. Het is daarom net zo belangrijk dat u ook uw oude accu door een erkende inzamelaar en recyclingbedrijf laat verwerken. Van der Pas Banden en Accu’s zorgt ervoor uw oude accu op een verantwoorde en milieuvriendelijke manier afgevoerd zal worden.

Heeft u vragen over auto-accu’s of startaccu’s? Wilt u uw accu gratis laten testen? Bel ons! Wij helpen u graag met advies op maat.

Maandag tot Vrijdag : 08u00-12u00 & 13u00-18u00 - Zaterdag : 08u00-14u00 en op afspraak - Zondag : gesloten

Back to Top