Neem contact op met Van der Pas Banden en Accu's

Voor alles behalve fietsbanden

 

Van der Pas Banden en Accu’s in Heeswijk-Dinther voelt zich niet te groot om u te helpen met het kleinste bandje. Met Hankook als huismerk helpen wij graag particulieren en eigenaren van bestelauto’s, personenauto’s en vrachtwagen. Ook hebben wij veel klanten met een middelgroot wagenpark. Ook als u transporteur of wagenparkbeheerder bent, kunt u contact met ons opnemen.

Van der Pas heeft klanten in de wijde regio Heeswijk-Dinther, Uden, Schijndel, Veghel, Sint-Oedenrode, Oss, Sint-Michelgestel, Boxtel, Vught en Den Bosch en is een van de weinige bandenspecialisten in de regio die een dergelijke goede prijs-kwaliteitverhouding biedt. Onze banden gaan langer mee dan andere merken, maar zijn toch tegen een aantrekkelijke prijs verkrijgbaar. U kunt contact met ons opnemen voor zowel een reparatie als een vervanging, maar ook voor advies en informatie.

Van der Pas Banden en Accu’s levert kleine banden, kruiwagenbanden, scooterbanden, motobanden, quadbanden, personenautobanden, caravanbanden, aanhangwagenbanden, bestelbusbanden, vrachtautobanden, buitenbanden, binnenbanden en banden van Mitas voor landbouwvoertuigen. Bijna te veel om op te noemen! Voor alle banden komt u dus naar Van der Pas in Heeswijk-Dinther.

Neem vandaag nog contact met ons op als u meer wilt weten over onze diensten of assortiment. Wij helpen u graag verder!

Maandag tot Vrijdag : 08u00-12u00 & 13u00-18u00 - Zaterdag : 08u00-14u00 en op afspraak - Zondag : gesloten

Back to Top