Ontdek ons uitgebreide assortiment motor- en scooterbanden


Goede banden, voor meer dan alleen rijcomfort

Van der Pas is ook uw adres voor betrouwbare motor- en scooterbanden in Heeswijk-Dinther. Juist voor de motor en scooter is de juiste keuze van banden en vooral het op tijd vervangen van groot belang. Door verkeerde banden of het te lang doorrijden op versleten banden wordt uw motor of scooter moeilijker bestuurbaar. Of u nu een chopper, weg-, race-, toer-, enduro-, of crossmotor heeft: Van der Pas Banden en Accu’s begrijpt dat de keuze van uw banden en veiligheidskeuze is.

Prijs/kwaliteit

Welke band het beste bij u past, hangt af van de technische kenmerken van de motor, uw rijstijl en persoonlijke wensen. Van der Pas Banden en Accu’s levert een groot assortiment motor- en scooterbanden uit voorraad. Wij hebben kunnen alle grote merken zoals Michelin, Bridgestone, Continental, Dunlop en Pirelli tegen zeer scherpe prijzen leveren. Natuurlijk kunnen wij deze ook voor u monteren en balanceren. Wilt u meer weten over ons assortiment motor- en scooterbanden?

Neem contact met ons op

Wilt u weten of uw banden vervangen dienen te worden? Kom vrijblijvend langs op onze locatie aan de Abdijstraat 38a in Heeswijk-Dinther.

Maandag tot Vrijdag : 08u00-12u00 & 13u00-18u00 - Zaterdag : 08u00-14u00 en op afspraak - Zondag : gesloten

Back to Top