Uw expert in vrachtautobandenVoor de scherpste offerte

Het kiezen van de juiste vrachtautobanden is niet zo eenvoudig als de aankoop van nieuwe banden voor uw personenauto of bestelbus. Natuurlijk heeft u de juiste maat nodig. Maar het is ook belangrijk om te weten op welke as de banden gemonteerd worden. De stuuras, aandrijfas en de assen van uw aanhangwagen hebben elk specifieke banden met ieder hun eigen eigenschappen nodig.

Jarenlange ervaring

Er worden extreem hoge prestaties van de vrachtautobanden gevraagd. Vrachtautobanden moeten lange afstanden onder verschillende weersomstandigheden en verschillende wegdekken aankunnen. Verder zijn slijtage, drukverdeling en rolweerstand belangrijke aspecten die hoge eisen stellen aan de kwaliteit van een vrachtwagenband. Vanwege vaak het grote gewicht dat vrachtautobanden moeten dragen, zijn al deze eigenschappen bepalend voor de prestatie, veiligheid en kostprijs van de banden.

Contact en offerte

Van der Pas Banden en Accu’s weet als geen ander dat ook de transportsector niet stilstaat. Er worden steeds hogere eisen aan deze sector gesteld en de marges staan ieder jaar weer meer onder druk. Wij leveren en monteren accu's en vrachtautobanden in Heeswijk-Dinther van diverse merken, typen en maten tegen een perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Neem voor een vrijblijvend advies of offerte contact met ons op.

Maandag tot Vrijdag : 08u00-12u00 & 13u00-18u00 - Zaterdag : 08u00-14u00 en op afspraak - Zondag : gesloten

Back to Top