Wij helpen u graag met nieuwe personenautobanden


Wij hebben een goede band met onze klanten

Een band is niet alleen belangrijk voor de rijeigenschappen van uw voertuig. Het gaat allereerst altijd om uw veiligheid. Welke personenautoband u nodig heeft, hangt af van verschillende factoren. Het belangrijkste hierbij is het type voertuig en de prestaties die u verwacht van uw band.

Personenautobanden  verschillen onderling vooral in de verhouding tussen duurzaamheid, grip, weggedrag, verbruik en comfort. Van der Pas Banden en Accu’s heeft een breed assortiment aan banden. Wij voeren banden van de bekende merken Barum, Bridgestone, Vredestein, Hankook en Michelin. Bij van der Pas kunt u uw personenautobanden in Heeswijk-Dinther bovendien op een vakkundige wijze laten controleren, monteren, uitbalanceren en uitlijnen.

Ga voor lichtmetalen velgen

Naast personenautobanden levert en monteert Van der Pas Banden en Accu’s ook lichtmetalen velgen. Deze velgen worden van aluminium gemaakt en hebben daardoor een extra licht gewicht. Dit verbetert de prestaties van uw auto. Het gewicht van uw auto neemt af, waardoor de vering van uw auto het wegdek beter volgt. Daarnaast vermindert het brandstofverbruik en zorgt een betere warmte-afvoering bij het remmen ervoor dat het remsysteem niet overbelast raakt. Wilt u weten welke velgen het beste bij uw auto passen? Kijk dan op www.wielengids.nl.

Neem contact op

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag in uw keuze van autobanden en lichtmetalen velgen.

Maandag tot Vrijdag : 08u00-12u00 & 13u00-18u00 - Zaterdag : 08u00-14u00 en op afspraak - Zondag : gesloten

Back to Top