Winterbanden verhuur


 

Verhuur winterbanden bij van der Pas banden

Als u deze winter op wintersportvakantie gaat, zijn winterbanden voor uw auto onmisbaar. In bijna alle wintersportgebieden is het verplicht om met winterbanden te rijden. Ook in Nederland is het voor uw veiligheid soms nodig om met winterbanden te rijden. Winterbanden kunnen een dure investering zijn. Profiteer daarom van de service: winterbanden verhuur bij van der Pas banden.

Wanneer heeft u winterbanden nodig?

Een winterband heeft al een positieve werking bij een temperatuur onder de 7 graden. Wanneer het buiten koud is blijft het rubber van de winterband flexibel wat zorgt voor een betere wegligging. Daarnaast hebben winterbanden nog andere voordelen zoals een kortere remweg, lager brandstofverbruik en meer grip bij nat en koud weer. Wanneer u op wintersport gaat is het in veel gebieden verplicht om winterbanden te gebruiken.

Winterbanden huren bij van der Pas Banden

Winterbanden huurt u bij ons per set. Dit betekent 4 wielen inclusief (stalen)velg. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan winterbanden, voor iedere auto is er wel een geschikte winterband. We plannen met u een afspraak in zodat de winterbanden direct gemonteerd kunnen worden. U kunt de winterbanden huren voor 10 dagen of 14 dagen. De sneeuwkettingen worden gratis geleverd indien u de winterbanden bij ons huurt (na afloop graag retourneren). Uw eigen set blijft in onze opslag. Zodra de verhuurperiode is afgelopen komt u bij ons langs en demonteren we de winterbanden en monteren we uw eigen set.

Alle verhuurbanden zijn echte winterbanden met het verplichte sneeuwvlok symbool. Deze banden zijn in goede conditie en hebben voldoende profiel en garanderen u een veilige en onbezorgde reis.

Wilt u geen dure investering doen in het kopen van winterbanden? Huur dan direct winterbanden bij van der Pas Banden. Vul bovenstaand offerteformulier in met uw kenteken en inch maat van uw velgen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om u een prijsindicatie te geven. Indien u meer informatie wenst kunt u ons bellen via: 085-8886146. Graag tot ziens bij van der Pas Banden in Heeswijk-Dinther.

Maandag tot Vrijdag : 08u00-12u00 & 13u00-18u00 - Zaterdag : 08u00-14u00 en op afspraak - Zondag : gesloten

Back to Top